İstifaen Ayrılan Üye

Üyelerimizin Vakfımızdan Ayrılması Durumunda Sağlanan Hizmetler

1- Sağlık Hizmetleri

Ayrılan Üyelerimizin ve bakmakla yükümlü olduğu kişilerin sağlık yardımları Bankadan ayrılma tarihi itibariyle durdurulur.
Üyemizin geriye dönük 1 yıl içerisinde 90 günden fazla hizmeti var ise,
100 güne kadar yararlanma hakkı bulunan ( çalışmaya başlamayan ve işsizlik maaşı almayan ) üyeler, bu süre içerinde  (30 + 30 + 30 + 10 gün) herhangi bir sosyal güvencelerinin bulunmadığını belgelemeleri halinde sağlık hizmetlerinden yararlanabilecektir.
Üyelerimizin hakları ile ilgili detaylar Anlık Bildirim Sistemi ile de ayrıca iletilmektedir.

Sağlık Hizmetlerinden Yararlanmak İsteye Üyelerimiz aşağıda belirtilen belgeleri eksiksiz bir şekilde tamamlaması gerekmektedir.

1- Üye ve Hak Sahibi İçin Beyan ve Taahhüt Belgesi

2- Üye ve Hak sahibi için (Eş ve 18 yaş üstü çocuk)  www.turkiye.gov.tr üzerinden (PTT E-Devlet şifresi alınarak)

• SGK Tescil ve Hizmet Dökümü (Barkodlu oluşturularak alınması gerekmektedir.)
  • Sağlık Provizyon Aktivasyon Sistemi (SPAS) Ekranı Görüntüsü (Barkodlu oluşturularak alınması gerekmektedir.)

2- Üye Prim ve Hizmetleri

Vakıf hizmet ve prim bilgilerinin E-Devlet sistemi üzerinde gözükmesi için; Vakıf primlerinizin GESAK sistemine aktarılması gerekmektedir.

Konu ile ilgili talepler  emeklilik@tzhvakfi.org mail adresine iletilebilmektedir.

3- Emeklilik Hizmetleri

Bankalarımızdan istifa etmiş emekliliğini bekleyen (istifa sonrası herhangi bir sosyal güvenlik kurumunda çalışmışlığı olmayan) ve Vakfımızdan emeklilik hakkı devam eden, EYT kapsamında olup isteğe bağlı emeklilik ödeyen üyelerimizde, www.tzhvakfi.org internet sitemiz üzerinden kendi şifreleriyle  * Emeklilik Tahsis Talep *  girişi oluşturabilirler.

Emeklilik Başvuru Evrakları:

• 2 Resim
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği
  • SGK Tescil ve Hizmet Dökümü(Barkodlu)
  • Yaş Tashihi var ise Mahkeme Kararı