Yardım

Şifre İşlemlerini Nasıl Yapabilirim ?

İnternet  sitemizin yenilenmesi nedeniyle tüm üyelerimizin öncelikle  Şifre Al  adımından şifrelerini oluşturmaları gerekmektedir.T.C. Kimlik Numaranız, Vakıf sisteminde kayıtlı olan cep numaranız  ve cep telefonunuza gelen sms doğrulama kodunu onaylayarak sisteme  güvenli giriş yapabilirsiniz.

Şifreniz , Sizin belirleyeceğiniz 6 adet rakamdan oluşmalı , ardışık sayılar içermemelidir.
Şifrenizi unuttuysanız veya değiştirmek  istiyorsanız diğer yönergeleri takip ederek, işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.,

Online İşlemlere Kimler Giriş Yapabilir ?

Vakfımızda aktif çalışması devam eden yada ayrılan , ücretsiz izinde olan, isteğe bağlı prim ödeyen ,emekli maaşı alan üyelerimiz ile dul yetim maaşı alan haksahipleri sisteme giriş yapabilecektir.

Online İşlemlere Giriş Yapmak İstiyorum Ancak Hata Mesajı ile Karşılaşıyorum Ne Yapmalıyım ?

Girdiğiniz bilgilerde tutarsızlık olabilir , bilgilerin doğruluğunu kontrol ederek giriş işlemlerini yeniden deneyiniz .Hatanın giderilememesi durumunda Vakfımızla iletişime geçebilirsiniz.

Şifre İşlemlerimi Tamamladım Ancak Online İşlemlere Giriş Yapamıyorum ?

Üyelerimiz şifre işlemlerini tamamladığı halde KVKK beyan formlarına kabul onayı vermediyse online işlemler ekranına giriş yapılamayacaktır. Bu nedenle  KVKK beyan formlarını tercih edilen yöntemlerle onaylamanızı rica ederiz.

Cep Telefonumu Değiştirdim Online İşlemlere Giriş İçin Ne Yapmalıyım ?

Vakıf sistemindeki iletişim bilgileriniz online giriş işlemlerini etkilediğinden güncel cep telefonu bilginizin sistem üzerinde kayıtlı olması gerekmektedir.

Cep telefonu bilgisi değişikliği olan üyelerimiz Bize Ulaşın linki üzerinden veya Vakfımızla irtibata geçerek güncelleme taleplerini iletebilirler.

Kişisel verilerinizin güvenliği ve doğrulama için, size ait olan cep telefonu bilgilerinizin Vakfımıza bildirimi önem arz etmektedir.