Yardım

Şifre İşlemlerini Nasıl Yapabilirim ?

İnternet  sitemizin yenilenmesi nedeniyle tüm üyelerimizin öncelikle  Şifre Al  adımından şifrelerini oluşturmaları gerekmektedir.T.C. Kimlik Numaranız, Vakıf sisteminde kayıtlı olan cep numaranız  ve cep telefonunuza gelen sms doğrulama kodunu onaylayarak sisteme  güvenli giriş yapabilirsiniz.

Şifreniz , Sizin belirleyeceğiniz 6 adet rakamdan oluşmalı , ardışık sayılar içermemelidir.
Şifrenizi unuttuysanız veya değiştirmek  istiyorsanız diğer yönergeleri takip ederek, işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.,

Online İşlemlere Kimler Giriş Yapabilir ?

Vakfımızda aktif çalışması devam eden ya da ayrılan, ücretsiz izinde olan, isteğe bağlı prim ödeyen, emekli ve dul yetim maaşı alan üyelerimiz ile sağlık hizmetlerinden yararlanan üye yakınları giriş yapabilmektedir.

Online İşlemlere Giriş Yapmak İstiyorum Ancak Hata Mesajı ile Karşılaşıyorum Ne Yapmalıyım ?

Girdiğiniz bilgilerde tutarsızlık olabilir, bilgilerin doğruluğunu kontrol ederek giriş işlemlerini yeniden deneyiniz. Hatanın giderilememesi durumunda Vakfımızla iletişime geçebilirsiniz.

Şifre İşlemlerimi Tamamladım Ancak Online İşlemlere Giriş Yapamıyorum ?

Üyelerimiz şifre işlemlerini tamamladığı halde KVKK beyan formlarına kabul onayı vermediyse online işlemler ekranına giriş yapılamayacaktır. Bu nedenle  KVKK beyan formlarını tercih edilen yöntemlerle onaylamanızı rica ederiz.

Cep Telefonumu Değiştirdim Online İşlemlere Giriş İçin Ne Yapmalıyım ?

Vakıf sistemindeki iletişim bilgileriniz online giriş işlemlerini etkilediğinden güncel cep telefonu bilginizin sistem üzerinde kayıtlı olması gerekmektedir.

Cep telefonu bilgisi değişikliği olan üyelerimiz Bize Ulaşın linki üzerinden veya Vakfımızla irtibata geçerek güncelleme taleplerini iletebilirler.

Kişisel verilerinizin güvenliği ve doğrulama için, size ait olan cep telefonu bilgilerinizin Vakfımıza bildirimi önem arz etmektedir.

Web Sitesine Girişte Hangi Tarayıcıyı Kullanmalıyım ?

Web sitemizin sorunsuz kullanımı için, tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel versiyonunun indirilmesi gerekmektedir. Vakfımız İnternet Sitesi; Microsoft Edge, Google Chrome tarayıcılarını desteklemektedir. Belirtilen tarayıcıları kullanarak web sitemizdeki işlemlerinizi çok daha hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Mobil Uygulamayı Nereden Yükleyebilirim ?

Vakfımız mobil uygulamasını Apple ve Android marketlerden ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Mobil Uygulama Üzerinden Nelerden Faydalanabilirim ?

Mobil ekranlar hakkındaki bilgilendirme için ilgili  TZHVakfı Mobil Sunum dokümana  tıklayınız.

Vakfınıza Anlık Taleplerimi Nasıl İletebilirim ?

Öneri, Teşekkür, Talep ve Şikayetleriniz için bize web sitesi  Bize Ulaşın linki üzerinden ulaşabilirsiniz.
Bilgi Edinme kapsamında iletmiş olduğunuz talepleriniz Vakfımız tarafından değerlendirilmekte olup,  sizlere en hızlı şekilde geri dönüş sağlanmaktadır.