Vakfımız Sağlık Yardımlarından Yararlanan Öğrenci Hak sahipleri Hk.07.09.2020

Vakfımız Sağlık Yardımlarından Yararlanan Öğrenci Hak sahipleri Hk.

Sayın Üyemiz,

Vakfımız sağlık yardımlarından öğrenci  olarak (18 yaşını, lise ve dengi öğrenim görmesi halinde 20 yaşını, yüksek öğrenim görmesi halinde 25 yaşını doldurmamış ve evli olmayan kız veya erkek çocuk)  yararlanan haksahipleri için 2020–2021 dönemine ait  öğrenci belgeleri  en geç 30/10/2020 tarihine kadar e-mail  (emeklilik@tzhvakfi.orginfo@tzhvakfi.org ) yoluyla Vakfımıza ulaştırılmalıdır.

Vakfımız Sağlık Yardımlarından Yararlanan Öğrenci Hak sahipleriniz için istenen belgeler aşağıda belirtilmiştir.

ÖĞRENCİ ÇOCUKLAR

Öğrenci olan haksahibinin www.turkiye.gov.tr üzerinden (PTT E-Devlet şifresi alınarak) yapılması gereken işlemler aşağıda belirtilmiştir;

-Yeni Öğrenim Dönemine Ait Öğrenci Belgesi (2020-2021 dönemi)

-SGK Tescil ve Hizmet Dökümü (Barkodlu oluşturularak alınması gerekmektedir.)

-Sağlık Provizyon Aktivasyon Sistemi (SPAS) Ekranı Görüntüsü (Bu belgenin sağ üst köşede isim gözükecek şekilde alınması gerekmektedir.)

E- Devlet Döküm alma aşamaları bilgilendirmesi için tıklayınız.

ÖĞRENCİLİK DURUMU BİTEN HAKSAHİBİ İÇİN  ( Kız Çocuklar İçin )

1-Hak Sahibi İçin Beyan ve Taahhüt Belgesi

2-Haksahibinin www.turkiye.gov.tr üzerinden (PTT E-Devlet şifresi alınarak) yapılması gereken işlemler aşağıda belirtilmiştir;

-SGK Tescil ve Hizmet Dökümü (Barkodlu oluşturularak alınması gerekmektedir.)

E- Devlet Döküm alma aşamaları bilgilendirmesi için tıklayınız