Tahmini Emeklilik Maaş Bilgisi Hk. (EYT Kapsamında) 03.07.2023

Çalışan üyelerimiz için Vakfımız web sitesinde hizmet ve tahmini emeklilik bilgilerinin görüntülendiği yeni bir uygulama başlatılmıştır. (https://online.tzhvakfi.org/login)

Bu uygulamayı; gün itibariyle Vakfımız koşullarına göre emeklilik şartlarını sağlamış emekliliği hak etmiş çalışan (aktif) üyelerimiz kullanabilecektir.

Tahmini Maaş Bilginiz,

• Vakfımızda birleştirilen tüm hizmetleriniz (kazançları E-Devlet sisteminde görüntülenebilen) ve bildirilen kazançlara göre hesaplanmıştır.
  • Gün ve kazançlarınızın eksik olması durumunda E–Devlet üzerinden almış olduğunuz barkodlu SGK Tescil ve Hizmet Dökümünüzü (PDF olarak) emeklilik@tzhvakfi.org e-mail adresine iletmeniz gerekmektedir.

Web sitemizde paylaşılan bilgi hiçbir resmi kurum, kuruluş ve işlemlerde kullanılamaz.
Resmi olarak geçerli olacak emekli maaş tutarınız, yapmış olduğunuz emeklilik müracaatınız sonrasında hesabınıza geçecek nihai tutardır.