Vakfımızın 2020 Yılı Genel Kurulu Emekli Üye Delege Seçim Sonuçları Hk

Vakfımız Olağan Genel Kurulu 18/04/2020 tarihinde İstanbul’da yapılacaktır. 25 Şubat 2020 tarihinde Vakfımızın internet sitesi üzerinde, Lookus firması tarafından yürütülen seçim işlemleri tamamlanmıştır.

Vakfımız Genel Kurulunda emekli üyelerimizi 33 delege temsil edecek olup ,delege adaylarımızın aldıkları oy sayıları aşağıdaki dokümanda belirtilmiştir.

Tüm Emekli Üyelerimize, Genel Kurul Seçimine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür eder, mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla,

Genel Kurul Emekli Üye Delege Sonuç Listesi İçin Tıklayınız.

© 2019 TZH Vakfı. Tüm Hakları Saklıdır Site Haritası Bilgi Edinme Özel Banka Sandıkları SSL İletişim

Atatürk Mah. Turgut Özal Bulvarı. No:6/B Gardenya 1.Plaza İş Merkezi Kat:9-10-11
Ataşehir / İSTANBUL