Vakfımızın 2020 Yılı Genel Kurulu Emekli Üye Delege Adaylık Başvuruları Hk.

Sayın Üyemiz,

Vakfımız Olağan Genel Kurulu 18/04/2020 tarihinde İstanbul’da yapılacaktır. Vakfımız Genel Kurulunda Emekli Üyelerimizi temsil edecek delege aday seçimi ,Vakfımızın İnternet Sitesi üzerinde oluşturulan ve aşağıda  detayları belirtilen delege adaylık başvurusu ve delege seçimi ekranlarını kullanarak 2 aşamalı  olarak yapılacaktır.

Vakfımız Genel Kurulunda Emekli Üye Delege adayı olmak isteyen üyelerimiz  17–18-19 Şubat 2020 tarihlerinde en geç mesai saati bitimi 18:00 ‘e kadar  adaylık başvurusunda bulunabilecektir.

Delege Adaylarının belirlenmesini takiben ikinci aşama olan seçim işlemleri 25/02/2020 tarihinde 09:00 ile 20:00 saatleri arasında Vakfımızın internet sitesi üzerinde yapılacaktır.

Delege Adayı seçimi ile ilgili detay bilgiler aşağıdaki dokümanda belirtilmiştir.

Delege Adaylık Başvurusunu sitemiz üzerinden yapamayan üyelerimizin E-mail ve Faks yöntemiyle de talepleri kabul edilecektir.

Saygılarımızla,

1- Genel Kurul Emekli Delege Adaylık Başvurusu Yardım Dokümanı İçin Tıklayınız.​

2- Genel Kurul Emekli Delege Aday Formu (Delege Adaylık talebi internet sitemiz üzerinden yapılmadıysa doldurulması rica olunur.)

© 2019 TZH Vakfı. Tüm Hakları Saklıdır Site Haritası Bilgi Edinme Özel Banka Sandıkları SSL İletişim

Atatürk Mah. Turgut Özal Bulvarı. No:6/B Gardenya 1.Plaza İş Merkezi Kat:9-10-11
Ataşehir / İSTANBUL