Emekli Üyelerimizin 2020 Yılı Genel Kurul Çalışmaları Hk.

Vakfımızın Olağan Genel Kurulu 18/04/2020 tarihinde yapılacaktır. Emekli üyelerimizin delege aday belirleme ve seçim işleri Vakfımız internet sitesi üzerindeki yeni oluşturulan seçim programı ile yürütülecektir. Genel Kurul Seçim programı ve seçim tarihi ayrıca emekli üyelerimizle paylaşılacaktır.

Bu nedenle emekli üyelerimizin internet sitemiz üzerindeki üye giriş bilgileri

* Kullanıcı adı ( Vakıf Sicil No)

*  Şifre

* Ceptel   önem arz etmektedir.

İnternet sitemize hiç üyelik yapmamış emekli üyelerimizin  yeni üyelik linkinden giriş yaparak  şifre işlemlerini tamamlamasını, diğer üyelerin ise üyelik bilgilerini kontrol etmesi hususunu rica ederiz.

Saygılarımızla,

İnternet Sitemiz Online Giriş İşlemleri Yardım Dokümanı İçin Tıklayınız.

© 2019 TZH Vakfı. Tüm Hakları Saklıdır Site Haritası Bilgi Edinme Özel Banka Sandıkları SSL İletişim

Atatürk Mah. Turgut Özal Bulvarı. No:6/B Gardenya 1.Plaza İş Merkezi Kat:9-10-11
Ataşehir / İSTANBUL