Anlaşmasız Kurumlarda Yapılan Üye Fatura Ödemelerinin İnternet Sitesi Üzerinden Görüntülenmesi Hk.

Anlaşmasız Kurumlarda ( Üye Fatura Harcamaları ) Yapmış Olduğunuz Sağlık Harcamaları Ödeme Bilgilerine  ;

• Fatura Ödeme Tarihi,
  • Gelen Fatura Tutarı,
  • Ödenen Fatura Tutarı ,
  • Ödenmeyen Fatura Tutarı

Vakfımızın  E-Vakıf Uygulamaları >> (kullanıcı adı ve şifre bilgisiyle giriş yaparak Evrak Sorgulama >>  Gelen Evrak görüntüleme ekranından ulaşılabilmektedir.

Örnek Ekran Görüntüsü  İçin Tıklayınız.

Üye fatura ödemeleri,  Vakfımızca haftada bir gün yapılmaktadır.

Fatura ödemelerinin banka  hesaplarınıza sorunsuz aktarımı için,  Vakfımıza gönderilen evrakların Tedavi Masraf Talep  Formu ve Açıklamaları detaylarında belirtildiği şekilde oluşturulması rica olunur.

Tedavi Masraf Talep Formu İçin Tıklayınız.

© 2019 TZH Vakfı. Tüm Hakları Saklıdır Site Haritası Bilgi Edinme Özel Banka Sandıkları SSL İletişim

Atatürk Mah. Turgut Özal Bulvarı. No:6/B Gardenya 1.Plaza İş Merkezi Kat:9-10-11
Ataşehir / İSTANBUL