Vakfımız Sağlık Provizyon Sistemi Bilgilendirme Duyurusu

Vakfımız, Temmuz 2018 itibarı ile anlaşmalı sağlık kurumlarında detaylı provizyon sistemi uygulamasına geçmiştir.Üyelerimizin anlaşmalı kurumlarda yapılan tüm hizmetleri provizyon sistemi üzerinden onay alınarak yapıldığından,muayenelerde ki 10 günlük kontrol süreleri de (anlaşmasız kurum dahil) artık sistem tarafından otomatik kontrol edilmektedir.

Üyelerimizin  muayene işlemlerinde  mağduriyet yaşamamaları için 10 günlük kontrol sürelerini dikkate almalarını rica eder, sağlıklı günler dileriz.