Vakfımız Sağlık Yardımlarından Yararlanan Hak sahipleri Hk.

Sayın Üyemiz,

Vakfımız sağlık yardımları, Vakfa hastalık primi ödeyerek çalışanlara ve Vakıftan aylık alanlarla bunların bakmakla yükümlü oldukları eş, çocuk, anne ve babalarına Vakıf SenediVakıf Sağlık Uygulama Yönetmeliği ve Sosyal Güvenlik Kurumu (Türk Tabipleri Birliği Ücret Tarifesi(TTB) ve Sağlık Uygulama Talimatı Esaslarını(SUT)) uygulamaları baz alınarak yapılmaktadır.

Üye kendisi ile birlikte, sağlık yardımından yararlanma hakkına sahip aile bireylerinin, sağlık yardımından yararlanabilmesi için Vakfa işe başlangıç tarihi itibarıyla 30 gün hastalık sigortası primi ödemesi esastır.

• Hak sahibinizin sağlık yardımlarından yararlanabilmesi için;
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumuna tabi olmaması,
  • Herhangi bir işte çalışmaması ve ticari faaliyetinin olmaması,
  • Herhangi bir gelirinin (maaş geliri vs.) olmaması,
  • Öğrenci çocukların öğrenciliğini belgelemesi,
  • Medeni Durum Değişiklikleri  (evlilik, boşanma)

Yukarıda belirtilen nedenlerle ilgili durum değişiklikleri  ile sistemde güncel bilgileri olmayan kişilerin bilgilerinin eksiksiz olarak beyan edilerek, aşağıda istenen belgelerle birlikte 14/05/2018 tarihine kadar Vakfımıza ulaştırılması gerekmektedir.